Selami Şahin 50.Sanat Yılı çerçevesinde son konserini Zorlu PSM’de verdi

Selami Şahin 50.Sanat Yılı çerçevesinde ertelenen son konserini Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi‘nde verdi. 2000’i aşkın kişinin izlediği konserde öncekilerde olduğu gibi dinleyiciler birçok sürpriz yaşadı. Emel Sayın’la 2 şarkıda – 53 kişilik Boğaziçi Caz Korosu’yla da 2 şarkıda düet yaptı.

Selami Şahin aralık ayında yapılması planlanan, ertelenen 50.Sanat Yılı konserinin sonuncusunu önceki akşam Zorlu PSM Ana Tiyatro’da gerçekleştirdi.

120 kişilik bir ekip tarafından aylardır hazırlıkları devam eden; Lider Entertaiment tarafından organize edilen seri konserlerin sonuncusunda 25 şarkılık repertuarı ile 2 saati aşkın süre sahnede kalan Şahin izleyicilere müzik ziyafeti yaşatıldı.

Semih Erdoğan yönetimindeki 28 kişilik orkestra haricinde; ‘’ Özledim’’ ve ‘’Sensiz Olmuyor’’ şarkılarında sanatçıya 53 kişilik Boğaziçi Caz Korosu eşlik etti. 25 şarkılık repertuarı ile 2 saati aşkın süre sahnede kalan Şahin dinleyicilere müzik şöleni yaşattı.

blank

Her konserinde elli yıllık hayatına dokunan farklı sanatçı dostlarıyla düet yapan sanatçı bu konserinde Emel Sayın’la düet gerçekleştirdi. İlk kez Emel Sayın tarafından yorumlanan ‘’ Gözler Kalbin Aynasıdır’’ şarkısını ve Emel Sayın’la-Cüneyt Arkın’ın başrollerini paylaştıkları ‘’ Rüzgar’’ filmi için Selami Şahin’in özel olarak yazıp bestelediği filmle aynı adı taşıyan ‘’Rüzgar’’ şarkısını beraber seslendirdiler.

Daha önceki konserlerinde izleyici tarafından yoğun ilgi gören hologram yöntemiyle Zeki Müren ile ‘’Gitme Sana Muhtacım’’ şarkısındaki düetleri de salondaki birçok misafire duygusal anlar yaşattı ve gözyaşlarına sebep oldu.

Büyük olduğu Lider Şahin’in de vokal yaptığı sanatçıyı Gökhan Alkan, Gökhan Tepe, Suzan Şen, Aslı Şen ve İrem Derici gibi birçok ünlü dostu yalnız bırakmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.