Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük “Düştüm Gülüşüne” ile müzik severlerle buluştu

Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük, Pop-Dans soundlu yeni şarkıları “Düştüm Gülüşüne” ile müzik severlerle buluştu.

YouTube video

Dj performansları ve producer kimliğiyle başarılı işlere imza atan Selami Bilgiç, on iki yıl aradan sonra Hepsi grubundan bu yana müzik kariyerine ara veren Yasemin Yürük aynı projede yan yana geldi. Düştüm Gülüşüne şarkısının sözü Atilla Cem Ürkmez, müziği; Selami Bilgiç ve Atilla Cem Ürkmez, düzelenmesini Selami Bilgiç’e ait. Süpervizörlüğünü Yasemin Şefik’in, Gökhan Özdemir’in yönetmenliğini gerçekleştirdiği klip Watergarden İstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk interaktif serüven mekanı Museum Of Motivation’da çekildi.

Renkli ortamı, oyun alanları ve sürpriz sahneleriyle son zamanların en rengarenk ve dans dolu klibi.

YASEMİN YÜRÜK DANS PERFORMANSIYLA BÜYÜLÜYOR!

Yasemin Yürük’ün dans performanslarıyla büyülediği klipte, Dans Fabrika’nın başarılı ismi Çisil Sıkı’nın hazırladığı koreografide dansçılar Fetih Cahide ve Deniz Karabulut eşlik etti.

Hepsi grubunun ardından 12 yıl sonra şarkı ve dansıyla tekrar müziğe dönen Yasemin Yürük ve Dj Selami Bilgiç’in Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan Düştüm Gülüşüne projesi sosyal medya üzerinden büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.