Selam Şahin’den Sevgililer Günü haftasında romantik konser

50. sanat yaşamını kutlayan Selami Şahin, ‘Sevgililer Günü’ haftasında Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluşarak unutulmaz bir gün yaşattı.

Sevilen aşk şarkılarının bestecisi usta sanatçı Selami Şahin, ‘Sevgililer Günü’ haftasında Maltepe Park AVM’de verdiği mini konser ile hayranlarını zamanda yolculuğa çıkardı. Her röportajında; “İstanbul’a bir tahta bavul ile geldim” sözlerinde yola çıkan AVM yönetimi, Selami Şahin’e adının baş harfleri SŞ’yi altın rengi ile işlenmiş bir tahta bavul hediye etti.

Usta sanatçı, Türkiye müzik tarihinin son 50 yılına damgasını vuran şarkıları “Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor”, “Özledim”, “Ben Sevdalı Sen Belalı”, “Seninle Başım Dertte” gibi unutulmaz şarkılarını binlerce hayranının eşliğinde seslendirdi.

Zeynep Rana Aybar tarafından hayata geçirilen organizasyonda; yoğun ilgiyle karşılaşan sanatçı, şarkılarını seslendirmeden hemen önce şarkılarının yazılış hikayelerini anlattı. Ünlü sanatçı, annesine yazmış olduğu “Tapılacak Kadınsın” şarkısının hikayesini anlatırken duygulandı, Zeki Müren ve İbrahim Tatlıses taklitleri ile de seyircileri kahkahaya boğdu.

50 seneyi aşan sanat yaşamını özetler nitelikteki bu konseptte ilk kez sevenleriyle buluşan Selami Şahin’in, bir saati aşkın süren performansına 7’den 77’ye tüm sevenleri eşlik etti. Performansının ardından sevenlerine imza verip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.