Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor! Taciz ateşlerine misliyle cevap: 13 terörist etkisiz!

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı’nda da 8 PKK/YPG’li olmak 13 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, bütün terör inlerini yerle bir ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini belirterek, “Tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak!” mesajı verdi.

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildiğini belirten Bakanlık, huzur ve güvenliğin teminatı olan Komandoların da Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.