Sefirin Kızı’nın yeni sezon fragmanı yayınlandı

Sefirin Kızı yeni sezon tanıtım fragmanı yayına girdi. Melek’in kaybolması ve Sancar’ın denize düşmesiyle heyecanlı bir sezon finali yapan Sefirin Kızı’nın yeni sezon fragmanında, Nare’nin konağa getirilmesi ve vurulması çarpıcı gelişmelerden oldu.

Gediz’in Nare’ye yaptığı aşk itirafıyla Sancar’ı karşısında bulması ise dikkat çekti. Peki, Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, Sefirin Kızı yeni sezon tarihiyle ilgili bilgiler.

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

YouTube video

SEFİRİN KIZI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin eylül ayında ekranlara dönmesi bekleniyor.

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

ŞOK! Sefirin Kızı’nda Sancar ölüyor mu?

Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır.

Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.