Sefirin Kızı’nın Sancar’ı Engin Akyürek’in paylaşımına beğeni yağdı

Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Sancar karakteri ile beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, sosyal medya orucunu bozdu ve geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açtı. Sadece 10 kişiyi takip eden Engin Akyürek, yeni bir paylaşımda bulundu. Yakışıklı oyuncunun verdiği poz kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisine veda etmesinin ardından dengeler değişirken Tuba Büyüküstün’le güzel bir uyum yakalayan başarılı oyuncu Engin Akyürek, Instagram hesabı açtı.

Kısa sürede sosyal medyada takipçi sayısı 260 bine ulaşan Engin Akyürek, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Güneş emojisi koyduğu fotoğrafı paylaşan Akyürek’in pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

blank

Sosyal medya kullanıcıları, ‘İyi ki varsın kral’, ‘Allah’ım bu ne arkadaş ateş gibi’ ve ‘Her zaman böyle aktif ol Akyürek’ gibi yorumlarda bulundu.

İşte Engin Akyürek’in beğeni toplayan paylaşımı…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.