Sefirin Kızı sonunda Çukur’u tahtından etti!

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Sefirin Kızı dizisi, Çukur’u solladı ve tüm kategorilerde birinci olarak zirveye yerleşti.

Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül‘ün rol aldığı Sefirin Kızı dizisi reytinglere damga vurdu. Star TV ekranlarında yayınlanan dizi tüm kategorilerde birinci olarak zirveye oturdu.

blank
Engin Akyürek
Neslihan Atagül

Dizi Total’de 1. sırada 12,77, ABC1’de 24,91 ve AB’de 10,39 reyting aldı. 5. bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı, #SadıçlıkTamam hashtag’i ile sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan dizisi oldu. Ayrıca dizinin başrollerinden Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu, Twitter’da TT olarak en çok konuşulan isimler olmayı başardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.