Sefirin Kızı dizisine transfer olan Tuba Büyüküstün’ün alacağı ücret dudak uçuklattı

Neslihan Atagül’ün vedasından sonra Sefirin Kızı dizisine transfer olan Tuba Büyüküstün’ün alacağı ücret dudak uçuklattı. İşte Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisinden kazancı.

6 yıl sonra yeniden başarılı oyuncu Engin Akyürek ile kamera karşısına geçecek olan Tuba Büyüküstün’ün dizi için aldığı transfer ücreti ve bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeni ile baş rollerinde yer aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisine veda eden Neslihan Atagül’ün yerine başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

Çekimler için Bodrum’a giden Büyüküstün’ün diziye hangi karakter olarak gireceği henüz açıklanmadı.

Güzel oyuncunun transfer için 3 milyon TL, bölüm başına da 200 bin TL alacağı iddia edildi.

İLK ÇEKİM ÇOK GÜZELDİ’

Dün çekimlere katılan Büyüküstün, ”Engin’le 6 yıl sonra buluştuk. İlk sahnemizi çektik. Çok güzeldi” diyerek ‘Sefirin Kızı’ hayranlarını heyecanlandırdı.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.