Sefirin Kızı dizisinden Berkay’ın burnunu kıran Arda Turan’a gönderme

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Sefirin Kızı dizisindeki bir sahnede şarkıcı Berkay Şahin’in burnunu kıran Arda Turan’a gönderme yapıldı. Turan’ın şarkıcı Berkay ile arasında geçen konuşma, dizide yer aldı.

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrol oynadığı Sefirin Kızı dizisine Berkay Şahin ve Arda Turan göndermesi damga vurdu. Arda Turan, geçen yıl Ekim ayında Emirgan’da bir mekanda şarkıcı Berkay ile tartışmıştı. Tartışmanın nedeni ise, Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddiasıydı.

 

blank

Özlem Ada Şahin’in bu sözleri eşine anlatması üzerine Berkay ve Arda Turan kavga etmiş, futbolcu, Berkay’a yumruk atıp burnunu kırmıştı. Olayın ardından şarkıcı ve eşi hemen hastaneye gitmiş, Turan ise bir iddiaya göre popçunun tedavi gördüğü hasteneye silahla gitmişti.

“İNANMIYORSAN ÇEK VUR BENİ”

Ortaya çıkan görüntülerde hastaneye giden Arda Turan, söylenenlere göre Berkay’dan özür diliyor ve “Bana inanmıyorsan çek vur beni” diyor… İşte bu ifadeler, salı günü yayınlanan Sefirin Kızı adlı diziye damgasını vurdu.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in oynadığı dizide Nare ile Sancar’ın dillere destan aşkı konu alınıyor. Nare, Sancar’a evlendikleri gün manevi abisi tarafından tecavüze uğradığını söylüyor ve kavga ederek ayrılıyorlar. Kavga üzerine kendini uçurumdan atan Nare hastaneye kaldırılıyor.

Hastanede ise Nare’nin abi dediği Akın, telefonda Sancar ile konuşuyor. Sancar Akın’a telefonda tecavüz olayını anlatıyor. Akın ise Sancar’a şu sözleri sarfediyor: “Nasıl o gözle bakarım. Sancar, eğer Nare’ye el sürdüğümü düşünüyorsan, geleyim oraya çek vur beni anladın mı! Bu şerefsizliği yaptığımı düşünüyorsan çek vur beni.” İşte bu sahne sosyal medyaya da damgasını vurdu. Kullanıcılar dizinin o sahnesini birbirine göndererek yapılan göndermenin altını çizdi.

Dizide yer alan bu diyalog akıllara bir yıl önce Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan o konuşmayı hatırlattı. Bu yüzden de senaristlerin aynı ifadeleri kullanarak ikiliye ve yaşanan tartışmaya gönderme yaptığı düşünüldü. Sosyal medya bu konuda çok sayıda mesaja ev sahipliği yaptı. Kullanıcılar dizinin o sahnesini birbirine göndererek yapılan göndermenin altını çizdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.