Seferihisar’da İyilik Zamanı

Seferihisar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışına bir yenisini ekledi. Ekonomik krize karşı vatandaşının yanında olan Seferihisar Belediyesi son olarak “Halk Giysi” projesini hayata geçirdi.
Online olarak https://dayanisma.seferihisar.bel.tr/ adresinde Seferihisar Dayanışması kampanyasına ilgi çığ gibi büyürken artık ihtiyaç sahibi Seferihisarlılar Halk Giysi’nin imkanlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Halk Giysi Açıldı
Yoksulluğun her türlüsü ile mücadeleyi bir görev edinen Seferihisar Belediyesi Halk Giysi’nin kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtı. Seferihisar’da dayanışmayı dört koldan yürüten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin sosyal yardım ekiplerini genişletti. Son olarak Halk Giysi’nin açılışını gerçekleştiren Yetişkin Halk Giysi aracılığı ile hem yeni hem de temiz ikinci el giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ulaştırdıklarını söyledi. Seferihisarlılardan güçlerinin yettiği kadar destek beklediklerini belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Yakında okullar açılacak. Yoksul çocuklarımızın rahat eğitimini sürdürebilmesi için herkesten destek bekliyoruz. Biz birlik ve beraberliği, yeri geldiğinde omuz omuza mücadele etmeyi iyi bilen bir toplumuz. Bu zor günleri yardımlaşma ile birbirimize destek olarak atlatacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.