Sefa Doğanay, Metroport AVM’de ramazan eğlencesinde kırdı geçirdi

Bahçelievler Metroport AVM’de on bir ayın sultanı “Ramazan”, tüm gelenekselliği ve Ramazan ruhunu yaşatacak etkinliklerle karşılanıyor.

Alışveriş merkezinin yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik açık otopark alanında bir “Ramazan Köyü” kuruldu. Osmanlı taş mimarisinden esinlenen dekorasyonuyla asma kandillerle aydınlatılan alanda her hafta sonu bir sanatçı ağırlanıyor. Bu haftanın konuğu “Yetenek Sizsiziniz” yarışması ile tanıdığımız Sefa Doğanay’dı.

Nihat Doğan-Seda Sayan’ın barışma parodisi ve Bülent Ersoy’un seyirciler arasından eş seçme sahnesi izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.
Pek çok ünlü ismi taklit eden Sefa Doğanay, performansına Bülent Ersoy taklidiyle başladı. Ünlü sanatçının sevilen şarkılarını seslendiren Doğanay, seyirciler arasından kendisine eş seçmeye kalkınca eğlenceli diyaloglar yaşandı. Sevilen sanatçı, daha sonra Seda Sayan ile Nihat Doğan taklitleriyle izleyicileri gülmekten kırıp geçirdi. Gece Yıldız Tilbe ve Canan Karatay’ın ilginç diyaloglarıyla devam etti.

Yüzlerce kişinin saatler öncesinde doldurduğu Metroport AVM Ramazan Köyü’nde adeta izdiham yaşandı. Sefa Doğanay yaklaşık iki saat süren sahne şovunda eğlenceli taklitleri ve şarkılarıyla izleyenlerin keyifli bir geçirmesini sağladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.