Seda Sayan’ın “Babamı öldürdün” davası sonuçlandı

Babasının ölümünden şarkıcı Seda Sayan’ı sorumlu tutan işletmeci Mehmet Tuna’nın kızı Deniz Tuna, 1 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, iddia göre; Etiler’deki mülk sahibi olduğu mekanın işletmeciliğini yapan Mehmet Tuna’nın sözleşmesi olduğu halde boşaltmasını istedi. Olay sonrası iki taraf mahkemelik oldu. Tahliye davası devam ederken Mehmet Tuna hayatını kaybetti. Tuna’nın kızı ise babasının ölümünde Seda Sayan’ı suçladığı için mahkemelik oldu.

SEDA VE OĞULCAN’A HAKARET ETTİĞİ İÇİN 1 YIL 2 AY HAPİS CEZASI ALDI

Tuna’nın küçük kızı Deniz Tuna, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu Seda Sayan ve oğlu Oğulcan Engin’e sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Tuna, hakaret suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

blank

“BABAMIN KATİLİ”

Sayan’ı ima ederek “Babamın katili” diye paylaşım yapan Deniz Tuna, “O sözleri anlık bir kızgınlıkla yazdım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.