Seda Sayan’a evlilik öncesi sürpriz! Gelinliği için mücevherler tasarlandı

Müstakbel eşi olmaya hazırlanan Çağlar Ökten’den 14 Şubat Sevgililer Gününde, canlı yayında sürpriz bir evlilik teklifi alan Seda Sayan, Mayıs ayında yurt dışında nikah masasına oturmayı planlıyor.

Daha önce 6 kez evlenen ve evlilikleri çok kısa süren Seda Sayan, bu kez “uğur getirecek ve parmağımdan çıkarmayacağım, sonsuza kadar takacağım bir yüzük istiyorum” diyerek nikah yüzüğünü, Türkiye’nin ilk mücevher markası olan ve Pırlanta sektöründe 25’inci yılını tamamlayan Storks Mücevher koleksiyonundan seçti. Seda Sayan, “Bu evliliğe sonsuza kadar Evet dedim. Sonsuza kadar parmağımdan çıkarmayacağım bir yüzük istiyorum. Storks Mücevher, sağolsunlar bana inanılmaz içime sinen ve parmağıma taktığım anda sevdiğim çok güzel bir nikah yüzüğü ve gelinliğim için mücevherler tasarladı” dedi.

Türkiye’nin en güvenilen ünlü ismi olan ve çok sevilen sanatçı, sunucu Seda Sayan, Mayıs ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Müstakbel eşi Çağlar Ökten’den 14 Şubat Sevgililer Gününde sürpriz bir evlilik teklifi alan güzel sanatçı, yurt dışında nikah masasına oturacak. Heyecanla, nikah hazırlıkları yapan Seda Sayan, nikah yüzüğünü Türkiye’nin ilk Mücevher markası olan ve Pırlanta sektöründe 25’inci yılını kutlayan Storks Mücevher’den seçti.

blank

Seda Sayan, “Bu kez sonsuza kadar Evet dedim. Tamamen saf, temiz, benzersiz bir nikah töreni istiyorum. Takacağım yüzüğü sonsuza kadar parmağımda taşımak istiyorum. Türkiye’nin ilk mücevher markası olması, Pırlanta sektöründe 25 yıldır güvenilir, özgün, orijinal tasarımlar yapmasıyla zaten yıllardır müşterisi olduğum Storks Mücevher ile uğurlu nikah yüzüğü tasarladık. Çok seviyorum Storks’u, çünkü senelerdir kaliteden hiç taviz vermediler. Çok uğurlu geleceğine inanıyorum, sonsuza kadar da evet dedim” dedi.

Storks Mücevher’in, Seda Sayan için tasarladığı nikah yüzüğü dışında ünlü sanatçı, gelinlik mücevherleri ve nikah sonrası kutlama mücevherlerini de Storks Mücevher’den seçti. Storks Mücevher’in, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Mücevher Fuarı’nda ki standını ziyaret eden Seda Sayan, nikah için seçtiği yüzüğü “uğursuzluk gelmesin” diye köşe bucak saklarken, nikah töreni için seçtiği diğer takıları basın mensupları ile paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.