Seda Sayan, Şeyma Subaşı’na acımadı

Seda Sayan, Şeyma Subaşı’nın “Sadece Şeyma” isimli kitabında kelime hatası yapması üzerine isyan bayraklarını çekti. Tepkisini belirten Sayan, “Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum, bu kitabın toplanması lazım.” dedi.

Şeyma Subaşı, kitabının “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” başlıklı kısmında; hidroklorik asit ile hyaluronik asit karıştırarak okuyucuya “hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma” tavsiyesinde bulundu.

Sosyal medyada da en çok konuşulan konularından biri olan skandal hataya, Seda Sayan’dan yorum geldi.

Seda Sayan şu ifadeleri kullandı:

“Hidrolik asitte emin misiniz, kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Bu kitabın toplatılması lazım. Sen şimdi ‘bunu kullanın’ diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş. Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum. Bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın. Ona hyalüronik asit denir. Bu kitabın toplanması lazım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.