Seda Sayan, O Ses Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran’la aşk yaşıyor mu?

Seda Sayan’dan aşk açıklaması geldi. Ünlü sanatçı O Ses Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran’la aşk yaşadığı iddialarını yalanladı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Seda Sayan, O Ses Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran ile aşk yaşıyordu.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bir açıklama yapan Seda Sayan, konu ile ilgili konuştu ve “Alkan ile benim büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var. Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk, zarar görüyor. Günahtır, ayıptır. Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum.” dedi ve bu haberleri yalanladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.