Seda Sayan, nerede evleneceğini açıkladı

Müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile mutlu bir ilişki yaşayan Seda Sayan, nerede evleneceğini açıkladı. Oldukça mutlu olan Seda Sayan, geçtiğimiz akşam da sevgilisi Çağlar Ökten’i dinlemeye gitti.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Seda Sayan dün gece kendisinden tam 25 yaş küçük şarkıcı sevgilisi Çağlar Ökten’i dinlemeye geldi. Sayan mekan girişinde oldukça keyifli görüntülendi.

blank

SEDA SAYAN PRAG’TA GELİN OLUYOR

Seda Sayan, düğünüyle ilgili de konuştu. Ünlü şarkıcı, “Prag’ta evleneceğim, Fransa’da değil” dedi.

Oldukça keyifli olan ve asansöre binerken şarkılar söyleyen Sayan, Çağlar Ökten’in kendisi uğruna sevgilisinden ayrıldığı iddialarını ise yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.