Seda Sayan: Milletin anasına avradına sövmek artık bitti!

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin kabul edilmesinin ardından Seda Sayan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sayan, "Fake hesaplarla milletin anasına avradına sövmek artık bitti." dedi.

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurul’da AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Kanunla, Türkiye’den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcı, en az 1 kişiyi Türkiye’de temsilci olarak belirleyecek. Bu kişinin iletişim bilgileri kolayca görülebilecek ve doğrudan erişilebilecek şekilde internet sitesinde yer verilecek. Yeni düzenlemeye destek veren isimlerden biri de Seda Sayan oldu.

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin kabul edilmesi üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Seda Sayan “Sosyal medya yasası hayırlı olsun. Fake hesaplarla milletin anasına avradına sövmek artık bitti. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.