Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil sorularına sessiz kaldı

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in ‘Geçmişi kirli’ ithamında bulunmasının ardından Seda Sayan da ‘tecavüz’ iddialarında bulunarak büyük bir polemik yaşadı. Daha sonra aralarındaki buzları eriten ikiliden Seda Sayan, geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mehmet Ali Erbil hakkında sorulan sorulara yanıt veremeyen Sayan, herkesi şaşırttı.

YouTube video

Mehmet Ali Erbil’in Seda Sayan hakkında ‘Geçmişi kirli’ ithamında bulunması büyük kavganın fitilini ateşlerken magazin gündeminde uzunca bir süre konuşuldu.

Eski dostlar daha sonra karşılıklı olarak birbirlerinden özür dilerken aralarındaki buzları eritti. Ancak kısa bir süre sonra Tolga Yüce, Erbil’i hedef alarak itirafta bulundu.

blank

Yüce, yaptığı paylaşımda ‘O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Mehmet Ali Erbil beni aradı. ‘Bir şey paylaşalım’ dedi. ‘Sen paylaş, ben de senden paylaşayım’ dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp, paylaştı ama ben bu yazının Seda Sayan ile alakalı olduğunu bilmiyordum’ ifadelerini kullanmıştı.

Tüm gelişmelerin ardından Seda Sayan Arnavutköy’de bir balıkçı çıkışı görüntülendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.