Seda Sayan: İflas ettim, çok vergi ödüyorum

Altı yıldır birlikte olduğu sevgilisi Erkan Çelik’ten geçtiğimiz günlerde ayrılan Seda Sayan, Akmerkez’de objektiflere takıldı.

Spor sonrası iç çamaşır dükkânından tayt almaya giren Sayan, sonrasında bir kuyumcuya girerek büyük boy cumhuriyet altını aldı.

Üç adet büyük altına 15 bin tl veren Sayan, eski sevgilisi Erkan Çelik hakkında yöneltilen bütün soruları cevapsız bıraktı. Altınları yatırım amaçlı değil de yeni doğum yapan iki arkadaşına aldığını belirten şarkıcı ; “Arkadaşlar iflas ettim. Çok vergi ödüyorum.” şeklindeki sözleriyle isyan etti.

Gündüz kuşağında evlilik programı sunan Seda Sayan’ın günlük kazancıyla ilgili geride bıraktığımız yıl bir haber çıkmış ve Sayan’ın günde 80 bin lira kazandığı yazılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.