Seda Sayan: Estetik için nekahet dönemi lazım

Şarkıcı Seda Sayan yeni yılın ilk gününde havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir hayranı İrem Derici’ye sosyal medyada “Seni ‘O Ses Türkiye’de jüri üyesi olarak görmek istiyoruz” diye yazmış, ünlü şarkıcının yanıtı “Koltuklar dolu ayol, Seda Abla’mın kucağına mı oturayım” olmuştu. Önceki gün İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen Sayan’a Derici’nin bu sözleri soruldu. Sanatçı, “Gelip kucağıma oturabilir, seviyorum onu” dedi.

blank
Seda Sayan

Sayan, bir partide karşılıklı göbek attığı Aleyna Tilki’yi oğluna istediği haberleri hakkında da konuştu: “İsteme olayı olmadı tabii. Biraz fazla göbek atınca kayınvalide-gelin görüntüsü çizdik, espriler yaptık. Yoksa öyle bir şey olabilir mi? Ama Oğulcan evliliğe sıcak bakıyor artık. Doğru insanı arıyor.”

Ünlü sanatçı, estetik yaptırdığı haberlerine de tepki gösterdi: “Ben her gün ekranlardayım, nasıl estetik yaptırıp gerdireyim? Tabii ki botoks gibi küçük dokunuşlar yaptırıyorum her kadın gibi. Her gün göz önündeyim, estetik için nekahet dönemi lazım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.