Seda Sayan estetiğe doymuyor!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan estetik operasyonlarına bir yenisini kattı. Sayan, yüzünü gerdirdiği anları anbean takipçileriyle paylaştı. Sayan’nın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü…

YouTube video

57 yaşındaki Seda Sayan sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı, yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırdı. Daha önce de ‘Fransız askısı’ adlı yönteme başvuran Sayan bir kez daha yüzünü gerdirdi.

Operasyon sonrası kendini videoya çeken Sayan, yüzüne yaptırdığı estetiği gösterdi. Yaşlanmamak için elinden geleni yapan Sayan’ın yüzüne uyguladığı işlem ise ‘Fransız askısı’ olarak biliniyor.

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Ameliyatsız bir yüz germe – yüz askılama işlemi olan Fransız askılama yöntemi Fransa’da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.