Seda Akgül’den Hakan Ural hakkında şok iddialar!

Söylemezsem Olmaz’da bugün yine gündeme damga vuran konular masaya yatırıldı.

Bugün ansızın yorumculuk yaptığı programdan ayrılan Seda Akgül stüdyo konuğuydu. Seda Akgül işinden neden ayrıldığını ve kimin ekmeğiyle oynadığını çarpıcı detaylarla canlı yayında anlattı.

blank
Hakan Ural – Seda Akgül

“AMELİYATLIYKEN CANLI YAYINA ÇIKTIM”

Hakan Ural’la yaptığı programdan ayrılan Seda Akgül Söylemezsem Olmaz canlı yayınında işinden ayrılışının nedenlerini anlatırken ağzına geleni söyledi. Ameliyatlıyken bile canlı yayına çıktığını, işine son derece özveriyle yaklaştığını anlatan Seda Akgül demediğini bırakmadı. Sosyal medya üzerinden kendisine seyircilerden gelen iyi yorumların ekip tarafından silinmesinden program dışında çevresine manikür yaptığı için “tırnakçı” olarak anılarak aşağılanmasına kadar farklı farklı konuklarda sürekli hakarete uğradığını iddia etti.

YouTube video

“SARHOŞ MUSUN?”

Ece Erken’e kendi işinin teklif edildiğini yeni öğrenen ve bunu canlı yayında dile getiren Seda Akgül Hakan Ural’la aralarında yaşanan çekişmeyi de çok ilginç bir örnekle dile getirdi. Hakan Ural’a “Ağırıma gidiyor artık bana hakaret etme” şeklinde mesaj attığını ancak gelen cevap karşısında şoke olduğunu dile getirdi. Kendisine “Sarhoş musun?” cevabının verildiğini aktaran Seda Akgül ağır bir mobbingle karşı karşıya olduğunu üç ay boyunca kredi borçları yüzünden yaşadıklarına katlanmak zorunda kaldığını anlattı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında “Arkamdan çok başka işler çevrildi” diyen Seda Akgül Hakan Ural’la ilgili dile getirdiği iddialarla gündeme damgasını vurdu.

Neler Oluyor Hayatta programından ayrılan Seda Akgül’den şok sözler!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.