Seçkin Piriler yılbaşı gecesi bebeğini barda ağlayarak uyuttu

Boşanma hazırlıkları yapan Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler’i yılbaşı gecesi bebeğini barda ağlayarak uyuttu.

Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler 27 Mart 2010’da evlenmişti.Hakan ve Volkan adlı iki oğlulları olan çiftin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Eşinin kendisini Kıvılcım Ural’la aldattığını öğrenen Seçkin Piriler, artık Kaan Tangöze ile bir araya gelmiyor.

Yılbaşına ayrı girdiler
Posta’da yer alan habere göre; Kaan Tangöze yılbaşını 5 yaşındaki oğlu Hakan ile İstanbul’da geçirdi. Seçkin Piriler küçük oğlu Volkan ile Kıbrıs’a gitti.

Gece yarısına kadar eğlendi
Seçkin Piriler tatilde 1 yaşındaki oğlu Volkan’ı alıp Yıldız Tilbe’nin sahneye çıktığı Girne’deki, Nuh’un Gemisi Deluxe Otel’in barında eğlendi.

Saat 22.00’de geldiği mekandan 24.00’de ayrıldı. Eski manken bebeğinin uykusunun gelmesine aldırmadı, Volkan ağlayarak uyudu.

Seçkin Piriler çıkışta ‘Boşanacağınız söyleniyor, doğru mu?’ sorusuna şu cevabı verdi: ‘Bu sorular beni geriyor. Sormayın ne olur, sinirlenmek istemiyorum.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.