Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze’nin 6 yıllık evliliği bitti

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la ilişkisi 6 yıllık evliliğinin sonunu getirdi. Eşi Seçkin Piriler’in boşanma kararına ilk zamanlar karşı çıkan Tangöze sonunda kabul etti. Çift bugün, Çağlayan Adliyesi’nde görülen duruşmada anlaşmalı olarak boşandı.

BOŞANMA PROTOKOLÜ İMZALADILAR

Geçen hafta avukatları aracılığıyla bir araya gelen çift, boşanma protokolüne imza attı. Bu sözleşmeye göre; Kaan Tangöze evlilikleri süresince oturdukları Ulus’taki evin yarı hissesini eşine verdi. Ayrıca eşi ve çocukları için Bodrum’da yazlık ev satın almayı kabul etti.

PİRİLER’İ ADLİYENİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KORUDU

5 dakika süren duruşma sonrası, salonundan ilk olarak Piriler çıktı.. Adliye güvenlik görevlileri, Seçkin Piriler’in dışarıya çıkmasına refakat etti. Güvenlikçiler zaman zaman gazetecilerin soru sormasına ve takip etmesine engel olmaya çalıştı.Adliye koridorlarında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Piriler, arkadaşları ve avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı.

Seçkin Piriler’den boşanma sonrası açıklama… tıklayın…

TANGÖZE SUSKUNLUĞUNU KORUDU

Boşanmanın ardından suskunluğunu koruyan Kaan Tangöze de avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Çok sayıda kameranın takip ettiği Tangöze sorulan soruları yanıtsız bırakarak bindiği taksiyle adliyeden ayrıldı. Tangöze adliyede olduğu sürece güneş gözlüklerini çıkarmazken kapşonuyla da başını örtmeyi tercih etti.

seckin kaan

TANGÖZE SEVGİLİSİYLE DUDAK DUDAĞA YAKALANMIŞTI

Tangöze ile Kıvılcım Ural’ın dudak dudağa yakalanması, çiftin evliliğinin bitmesine neden olmuştu.

“KAAN’IN AHLAKINI SORGULAYAN YOK”

Seçkin Piriler, sessizliğini ‘Renkli Sayfalar’ programında bozmuş, önceki akşam Karaköy’de bir mekanda eğlenmesini eleştirenlere sert çıkmıştı: “Evliliğimiz benim değil, Kaan’ın yüzünden 3 ay önce bitti. Bu süreçte çok kötü şeyler yaşadım. Kadınlar Günü’nde arkadaşlarımla biraz stres atmak için dışarı çıktım. O kızla (Kıvılcım Ural) yaşayan Kaan’ın ahlaki değerlerini sorgulayan yok ama benim dışarı çıkmam eleştiriliyor” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.