Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze sarmaş dolaş!

Seçkin Piriler, geçen hafta Beyoğlu’nda Kıvılcım Ural ile dudak dudağa görüntülenen Duman’ın solisti eşi Kaan Tangöze’yi affetti.

5 yıllık evli ve iki çocuk sahibi olan çift, önceki gün Zorlu Center’da sergiledikleri romantizmle “her şey yolunda” mesajı verdi.

DURMADAN ÖPTÜ

Piriler, oturdukları kafede sık sık eğilip Tangöze’yi öperken, ünlü rock’çı muhabirlerin “ihanet” haberleriyle ilgili sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti: ​“Bu konu​ ​hakkında konuşmak istemiyorum.”

“KOCAMI BIRAKMAM”

Eşi Kaan Tangöze’nin ihanetine uğrayan Seçkin Piriler, kendit asarımını tanıttığı defile sonrası basın karşısına çıkmıştı. Piriler ilk açıklamasında “Zor günler yaşadım, bana o konuyla ilgili soru sorulmasın. Kocamı çok seviyorum, ondan ayrılmam” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.