Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze boşanıyor

Aldatma iddialarıyla gündeme gelen Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze boşanıyor.

Seçkin Piriler ile yaklaşık iki ay önce Kıvılcım Ural’la görüntülenen eşi Kaan Tangöze, evliliklerindeki krizi aşamadı.2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan çift, boşanma kararı aldı. Çift, anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Ünlü rock’çının bu hafta içinde davayı açması bekleniyor.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEDE KALACAK

İkilinin hazırladığı boşanma protokolüne göre, çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetleri annede kalacak. Ayrıca Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi de istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

KAAN TANGÖZE SEVGİLİSİYLE KALIYOR

Öte yandan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin, ayrılığa sebep olarak gösterilen Kıvılcım Ural’la beraberliğini sürdürdüğü, hatta ikilinin birlikte yaşamaya başladığı iddia ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.