Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural cephesi karıştı

Seçkin Piriler’in 7 yaşındaki oğlunu evden attığı, eski eş Kaan Tangöze’nin çocukla birlikte otele yerleştiği iddia edildi. Kaan’dan ayrıldığı söylenen Kıvılcım Ural, ‘Karanlık sırlardan bıktım’ dedi.

Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’yle 2016’da yollarını ayıran Seçkin Piriler’in çocuklarına kötü davrandığı, hatta büyük oğlu Hakan’ı geçtiğimiz günlerde evden kovduğu iddia edildi. Taraflardan açıklamalar ardı ardına geldi… İddialara göre; Seçkin Piriler ‘Artık dayanamıyorum’ diyerek 7 yaşındaki oğlunu evden kovdu.

‘DOĞURMAKLA ANA OLUNMUYOR’

Kaan Tangöze ise Hakan’ı alarak Gayrettepe’de bir otele yerleşti. Tangöze’nin uğruna evliliğini bitirdiği Kıvılcım Ural instagram’da şu sözlerle veryansın etti: “Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu… Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmakla ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu ‘doğru bir ebeveyn’ olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Hiç bir çocuk hiç bir ilişkinin garantisi değildir.

‘ÇOCUKLAR EVLİLİK KURTARMAZ’

Hiçbir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için…”

‘BANA BU İFTİRAYI ATAN…’

‘Daha açıklamalarım gelecek. Bana bu iftirayı atan cezasını en ağır şekilde çekecek’ diyen Seçkin Piriler’in avukatı şu açıklamayı yaptı: ‘Müvekkilimin maruz kaldığı haksız ithamlar ortaya çıkacağı gibi diğer taraftan Kıvılcım Ural’ın müvekkilimin kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan eylemleri de ortaya çıkacaktır.’

“ÇOCUKLARIN NE YAŞADIĞINI BİLİYORUM”

Kaan Tangöze’yle ayrılığı iddia edilen Kıvılcım Ural, “Ayrılmadık, bizim ilişkimiz böyle şeylerden yıkılmaz. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum, neler yaşadıklarını biliyorum. Herkes taktığı maskeyi çıkarsın” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.