Seçkin Piriler ihaneti affetmedi

Eşi Kaan Tangöze’nin ihanetiyle sarsılan Seçkin Piriler, boşanma davası açmaya hazırlanıyor.

Seçkin Piriler, Duman grubunun solisti olan eşi Kaan Tangöze’nin ihanet fotoğraflarının basına yansımasının ardından zor günler geçiyor. Piriler, Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la öpüşürken çekilen fotoğraflarının yayınlanmasının ardından ilk olarak “Boşanmıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

KIVILCIM URAL’IN AÇIKLAMASI KARARI DEĞİŞTİRDİ

Ancak Kıvılcım Ural’ın “İlişkimiz yeni değil, altı yıldır sürüyor” sözleri ünlü mankenin bu kararını değiştirmesine neden oldu.

Piriler’in yakın dostu olan Meral Kaplan geçtiğimiz günlerde “Seçkin ilk başta ‘Boşanmıyoruz’ falan dedi ama erkekleri öyle kolay affedebilir miyiz? Seçkin, Kaan’ı affedemez” açıklamasıyla ünlü mankenin boşanma davası açacağının sinyallerini verdi.

“HENÜZ DAVA AÇMADIM”

Boşanma iddiaları hakkında konuşan Seçkin Piriler, “Henüz dava açmadım” demekle yetindi. Öte yandan yakın çevresinden alınan bilgiye göre, ünlü isim davayı bu hafta içerisinde açacak.

5 yıllık evli Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler çiftinin Hakan ve Volkan adlı iki oğulları var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.