Seçkin Özdemir “Sevgili Geçmiş” dizisi ile ekranlara geri dönüyor!

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan ‘Sevgili Geçmiş’ dizisinden ilk kareler yayınlandı. Başrolünde Seçkin Özdemir’in yer alacağı dizi için geri sayım başladı.

Birbirinden habersiz üç kardeşin etkileyici ve sürükleyici hikayesini anlatan ‘Sevgili Geçmiş’ dizisinde başarılı oyuncu Seçkin Özdemir,’Sinan Malik’ karakterine hayat verecek. Hayatı zorluklar içinde geçen Sinan Malik (Seçkin Özdemir), yıllar sonra babasının yaşadığı kasabaya geri döner. İpek’e olan imkansız aşkı onu bambaşka bir yöne savuracaktır.

blank
Seçkin Özdemir

Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, çekimleri İzmir’de gerçekleşen, oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı “Sevgili Geçmiş” yakında Star ekranlarında olacak.

Senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu Sevgili Geçmiş yakında Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.