Seçim gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan bakın nelere kızmış!

Turktime sitesi yazarı Talat Atilla seçim gecesi yaşananları kaleme aldı. Talat Atilla’nın yazısına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan bakın nelere kızmış…

İşte o yazı;

Yerel seçimlerde Ankara, İstanbul, Antalya gibi büyük illerin kaybedilmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi hayatının en sıkıntılı dönemlerinden birisini yaşıyor.

Aldığım net bilgilere göre Erdoğan, seçimden kısa süre önce de, seçim günü de oldukça sıkıntılı anlar yaşamış.
Kendisine “Öndeyiz!” diyen anket firmasının suratına anket kağıtlarını fırlatmasından…

Aradığı genel başkan yardımcısının telefonuna çıkmamasına…
Seçim gecesi asansörde kalmasına kadar…
İşte ilk kez okuyacağınız, yüzde yüz gerçek, 15 gün içinde yaşanan, kısa metraj bir Erdoğan belgeseli…

ANKET KAĞITLARINI FIRLATTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden kısa süre önce beraber çalıştığı bir anket firmasının sahibinden il il anket sonuçlarını sorar.
İlgili kişi anket sonuçlarını aktarırken Erdoğan, kendisine de sunulan kağıtları anket firmasının sahibinin yüzüne fırlatarak “Ankara, Antalya’da önde falan değiliz. Antalya’da 3 puan gerideyiz kalkmış bana anketçilik yapıyorsunuz!” diyerek öfkelenir.
Yere saçılan anket kağıtlarını toplayan firma sahibi Cumhurbaşknı Erdoğan’ın AK PARTİ genel merkezindeki makam odasından izin isteyerek ayrılır.

ERDOĞAN’IN DİREKT ARADIĞI TELEFONU HAMZA DAĞ’IN SEKRETERİ AÇINCA!

31 Mart akşamı gelen seçim sonuçlarından yeterince memnun olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sık sık kurmaylarını arayarak seçim sonuçlarıyla birlikte istatistik durumu da öğrenmek ister.
Seçim gecesi aradığı kurmaylarından birisi de AK PARTİ genel başkan yardımcısı Hamza Dağolur.
Erdoğan, direkt cep telefonundan arar ama ARGE Başkanı ve İzmir Milletvekili de olan Hamza Dağ telefonunu danışmanına yönlendirmiştir.
Telefonu açan danışman, “Hamza durum nedir?” diyen sesin sahibini tanır!
Biraz da kekeleyerek “Buyurun efendim nasıl yardımcı olabilirim?” der.
Bunun üzerine Erdoğan “Hamza’nın telefonu değil mi? Hamza nerede?” der.
Danışmanın yanıt vermesine fırsat vermeden konuşmanın finalini yapar “Cumhurbaşkanına nasıl yardımcı olacaksın?”

ERDOĞAN SEÇİM GECESİ ASANSÖRDE KALDI!

31 Mart akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başına gelenler bunlarla da sınırlı kalmaz. Seçim sonuçlarını İstanbul’dan izleyen Cumhurbaşkanı, gecenin ilerleyen saatlerinde balkon konuşması için Ankara’ya döner.
Ankara’ya dönmeden önce kurmaylarına “Balkon konuşmasını yalnız yapacağım. Yanımda eşimden başka kimse olmasın!” talimatını iletir.
Erdoğan’ın Ankara’ya ayak bastığı saatlerde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere bir çok ilde seçimin rengi de ortaya çıkmaya başladığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan gergindir.
Gerginliğini tavan yaptıran başka bir gelişme de genel başkanı olduğu AK PARTİ’de yaşar!
Erdoğan balkon konuşması için bindiği genel merkez asansöründe mahsur kalır.

Arıza yapan asansörde 4 dakika mecburen kalan Cumhurbaşkanının gerginliğin arttığını hisseden kurmay heyetinin her biri başka bir köşeye kaybolur…

Turktime/Talat Atilla

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.