Şebnem Ferah’tan büyüleyen özel akustik performans

Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği klasik haline gelen Bostancı Gösteri Merkezi konserini 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdi.

“Kadın” (1996) albümünden “Od” (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuarında yer alan şarkıları söyleyen Şebnem Ferah, 3 saat ara vermeden sahnede kaldı.

Şebnem Ferah, Bostancı sahnesine ‘Beyaz Kanatları’ ile çıktı!

Bostancı sahnesine Arzu Kaprol imzalı ledlerden oluşan omuz aksesuarı ile çıkan Şebnem Ferah, sırasıylaKalbim Mezar, Hep Ya Hiç ve Birileri Var”şarkıları ile müthiş performansını sergilemeye başladı.

“Sevgili arkadaşlar hoşgeldiniz. Nasılsınız iyi misiniz? Her şey yolunda umarım. Bu soğuk ve karanlık İstanbul gününde, erken saatlerden itibaren beklediniz. Şimdilik beklediğinize değecek gibi görünüyor. Biz bu konser için 1 aydır bekliyoruz.” dedikten sonra Ferah, “Bugün” şarkısı ile konserine hız kesmeden devam etti. Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

Bostancı konserine özel akustik performans

Şebnem Ferah konserinin orta bölümünde sahneye özel olarak yerleştirilen koltukta bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte ‘Uçurtma’, ‘Mülteci’; Sana Bilmediğim Bir Şey’, ‘Bırak Kadının Olayım’, “Benim Adım Orman”, “Gözyaşlarımızın Tadı Aynı, “Her Şey İnsanlar İçin” ve “Deli Kızım Uyan” şarkılarını akustik olarak yorumladı.

sebnem1

sebnem2

sebnem3

sebnem4

sebnem5

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.