Şebnem Ferah, Açıkhava’yı salladı

Yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Ferah’ın, havai fişeklerle başlayan konserinde etkileyici sahne performansı müzikseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Şebnem Ferah konserine son albümüne adını veren “Parmak İzi”, “Başka Bir Yol Var” ve “Küllerinden” şarkılaırnı peş peşe söylerek başladı.

“Güzel arkadaşlarımız hoşgeldiniz” diyerek seyircisini selamlayan Ferah, konserine, “Çakıl Taşları”, “Birileri Var”, “Mayın Tarlası”, “Sigara”, “Sil Baştan” ve “Yağmurlar” gibi klasik haline gelmiş şarkılarını sevenleri için yorumlayarak, unutulmaz bir konsere daha imza atarak fırtına gibi esti.

Sahnedeki ışık gösterileri, özel olarak hazırlanan videolar ve Şebnem Ferah’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden müzikseverler, unutulmaz anlar yaşadı.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah’a; Ozan Tügen (klavye), Kerem Özyeğen ve Barış Manisalı (gitar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Serdar Barçın (flüt) eşlik etti.

Konseri dinlemeye gelenler arasında Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri, Burcu Binici, Alp Navruz da vardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.