Şebnem Bozoklu ile Erdal Beşikçioğlu, Hamlet için bir araya geliyor

William Shakespeare’in ünlü klasiği ‘Hamlet’ bu sefer diziye uyarlanıyor. Şebnem Bozoklu ile Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı yapım, dijitalde mini dizi olarak ekrana gelecek.

WIllam Shakespeare’in tiyatro ve sinemaya uyarlanan ‘Hamlet’ adlı eseri dizi oluyor. Astroros Film ile Gain Yapım’ın ortak projesi olacak olan yapımda başlıca rolleri Erdal Beşikçioğlu ile Şebnem Bozoklu paylaşacak. Elit İşçan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Hatice Aslan ve Serdar Orçin’in gibi ünlü isimleri de kadrosunda barından yapım, mini bir dizi olarak dijitalde ekrana gelecek. Eserle aynı adı taşıyan diziyi ödüllü yönetmen Kaan Müjdeci yazıp, yönetecek. William Shakespeare’in ‘Hamlet’ romanının İstanbullu bir aileye uyarlanağı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Şebnem Bozoklu, böyle bir yapımda yer alacağı için heyecanlı olduğunu ve çekim hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.