Schneider Electric, sürdürülebilir gelecek için iş ortaklarıyla Secure Power Partner Event’te buluştu

  • Schneider Electric Türkiye’nin Secure Power iş birimi, çözüm ortaklarıyla Secure Power Partner Event’te bir araya gelerek sürdürülebilir bir gelecek için yapılması gerekenleri masaya yatırdı.
  • Yeni Schneider Electric Secure Power ürün ve çözümlerinin tanıtıldığı iki günlük etkinlikte son trendler değerlendirildi. Partner programının da tanıtıldığı Secure Power Partner Event’te ayrıca Schneider Tasarım Portalı da tanıtıldı.

Enerji yönetiminin dijital dönüşümü ve otomasyon konularında lider konumda olan ve Corporate Knights Global 100 Index tarafından 2021 yılında dünyanın en sürdürülebilir kurumu olarak gösterilen Schneider Electric, Secure Power dünyasındaki son gelişmeleri tartışmak, yeni ürün ve çözümlerini anlatmak ve gelecek dönem çalışmalar için yol haritası belirlemek üzere iş ortaklarıyla bir araya geldi. 29-30 Mart tarihlerinde Kıbrıs’ta düzenlenen Secure Power Partner Event’te farklı sektörler için Secure Power çözümlerinin önemi üzerine önemli bilgi alışverişleri gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk gününde, Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Secure Power İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam, BT altyapı segmentindeki Edge Computing ve Ecostruxure IT gibi öncelikleri hakkında bilgi verdi ve Schneider Electric Secure Power iş biriminin genel durumunu özetlendi.

Schneider Electric IT İş Birimi Çözüm Satış Müdürü Burak Özyol’un konuşmacı olduğu bölümde ise yeni Partner Programı tanıtıldı ve şirketin UPS ürün gruplarınıdaki teknolojik yenilikler detaylı biçimde incelendi.

Segment bazlı strateji ve iş modelleri konuşuldu

Katılımcıların yoğun olarak ilgi gösterdiği bölümlerden birini, Secure Power çözümleri arasında iklimlendirme ürün gruplarındaki teknolojik yenilikler oluşturdu.

Schneider Electric’in prefabrik veri merkezi modülleri hakkında güncel bilgilerin Schneider Electric Global Modüler Veri Merkezleri Kategori Yöneticisi Harun Cengiz tarafından paylaşıldığı ikinci gün etkinliklerinde ayrıca merakla beklenen Schneider Tasarım Portalı, Schneider Electric Veri Merkezi Çözüm Mimarı Serap Ormanlı Pala tarafından tanıtıldı.

Etkinlikteki Söz Sizde bölümünde ise Schneider Electric Secure Power iş birimi yöneticileri ile Schneider iş ortakları karşılıklı bilgi ve görüş paylaşımında bulundu. Partnerler arası koordinasyonun artırılması ve B2B tarafında iş geliştirme çalışmalarının hızlandırılması konularındaki hedeflere ulaşılan Secure Power Partner Event’te, segment satış müdürleri ile partnerler arasında amaçlanan görüşmeler gerçekleştirilerek segment bazlı strateji ve iş modelleri masaya yatırıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.