Saygılı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Bayram Sevincimiz Neşemiz Olsun!

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Ramazan Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, yayınladığı kutlama mesajında şunları söyledi:

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı, rahmeti, bereketi, mağfireti ile gönül dünyamızda müstesna bir manevi iklimin yaşanmasına vesile oldu. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz bu güzel mevsimde, infak ve ikramlarla dayanışmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. İftar sofralarımız ve erzak yardımlarımızla gariplerle elimizdekileri bölüştük. Fitre ve zekatlarımızla mahzun gönüllerin bayrama neşeyle girmelerine, biraz olsun tebessüm etmelerine vesile olduk.

Son iki yıldır bayramlara hüzünle girdik. Bu bayrama ise heyecanla, ümitle, neşeyle giriyoruz. Hüzünlerimizi mutluluklara çeviren Cenab-ı Allah’a hamd-ü senalar ederiz. Pandemi ile değişen hayatımız, sağlığımız ve sevdiklerimizin en büyük kıymetimiz olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Bayram vesilesi ile elimizdeki fırsatları değerlendirelim artık; ailemiz ve akrabalarımızla buluşalım, geçmişlerimizi hayır duayla yad edelim, dargınlıkları ortadan kaldıralım, sevgiyle büyüttüğümüz küçüklerimize bayram harçlıkları verelim, saygıda kusur etmediğimiz büyüklerimizin ellerinden öpelim, yüz yüze görüşemediklerimizi telefonla arayalım, içten bir mesajla gönül alalım, birbirimizle hediyeleşelim. Dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgi ve saygıyı herkesle paylaşarak Ramazan’ın gerçek ruhunu, gerçek bayramı kalbimizle tatmış olalım inşallah.

Bu düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi Rabbim’den niyaz ediyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.