Savaşçı dizisinin ekibi ayaklandı: Açız ve borç içindeyiz!

Yapımını Limon Film’in üstlendiği Savaşçı dizisinin set ekibi maaşlarını alamadıklarını iddia ediyor. Set işçileri bir bildiri yayınlayarak yapım şirketine seslendi.

Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin set işçilerinin maaşlarını alamadıkları ileri sürüldü.

Sosyal medyada açılan #SavasciEkipHakkiniAriyor etiketiyle çalışanlar mağduriyetlerini dile getirdi ve bir bildiri yayınladı.

Bildiride ‘Savaşçı ekibi hakkını arıyor! Bu bildiri kar kış demeden ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta çalışan set işçilerinin hak arama bildirisidir. Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların saçını makyajını yapan kostümlerini tasarlayan repliklerini hatırlatan en iyi açıyı yakalmaya çalışan yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz. Lütfen sesimize ses olun. Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil. Bizi görüp duyan herkesten paylaşım yapıp farkındalık yaratmasını rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun yer aldığı Savaşçı dizisinin yapımını Limon Film üstleniyor.

Atilla Taş, set ekibinin bildirisini paylaşıp duruma dikkat çekti:

“Savaşçı” dizsini izleyenler! O diziyi çeken ekip şu an zor durumda! @LimonFilm @FOXTurkiye bu insanların hakkını yiyemezsiniz! Emek yemeyin!

Sosyal medyada açılan etikette, set işçileri mağduriyetlerini bu mesajlarla ifade etti:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.