Şaşkınlığını gizleyemedi! Acun Ilıcalı’yı şoke eden Survivor yarışmacısı!

Yarın ilk kez yayınlanacak olan Survivor 2020’den bir görüntü paylaşan Acun Ilıcalı şaşkınlığını gizleyemedi.

Yeni sezonu 16 Şubat’ta başlayacak olan Survivor‘ın ilk görüntüsünü Acun Ilıcalı “Başımıza ilk kez böyle bir şey geldi” diyerek yayınladı. Gönüllüler takımında yarışan Evrim Keklikler‘in ağladığı video sosyal medyada gündem oldu. Survivor‘a gitmeden önce “Bu yıl Evrim, Survivor’a gidecek. Survivor, Evrim geçirecek. Siz de bu Evrim’i görmek istiyorsanız beni izleyin.” diyen 29 yaşındaki yarışmacı, 5. günün ardından ağlayarak Survivor‘ın zorluklarını anlattı. Evrim Keklikler‘in Survivor hakkındaki izlenimleri şu şekilde:

“Gerçekten çok kötüyüm. Bunları annem görmesin tamam mı, lütfen. Önce buraya gelip bir gün deneme yapsaydık, yemin ederim yarışmaya katılmazdım. Çok zor. Ağlayamıyorum, gücüm yok, İnsanlardan utanıyorum. Su içmek mide bulandırıyor, kokonat yemek ishal yapıyor. Minderde oturmak istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Bana lütfen insan gibi bir çay, kahve verebilir misiniz?”

“PARKURA GELENE KADAR ANAN AĞLIYOR”

“Adanın dışında bir insanla sohbet etmek istiyorum. Burası bana çok ağır geldi. Ben böyle olduğunu gerçekten bilmiyordum. Parkur zor değil, ama parkura gelene kadar anan ağlıyor. Dizim ağrıyor, sırtım ağrıyor. Yastık yok, dümdüz yatıyorsun. Pislik cabası. Daha ne söyleyebilirim ki?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.