Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy ayrıldı

Oyuncu Sarp Levendoğlu uğruna 2.5 yıllık eşi Birce Akalay’dan boşandığı Derya Şensoy’la ayrıldı.

Posta’dan Mehmet Coşkundeniz, Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy cephesindeki yeni gelişmeyi yazdı. İkili bir ay önce ayrıldı.

İLİŞKİLERİ İÇİN “EVLİLİĞE GİDİYOR” DEDİLER

Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu ilişkisi için “Evliliğe gidiyor” diyenler oldu, “Nişan yüzüklerini taktılar” diyenler oldu.

“EVLENECEKLERDİ AYRILDILAR”

Hatta en son Eylül’de, Derya Şensoy’un ablası Ferhan Şensoy’un düğününe birlikte katıldılar. Aile pozu bile verdiler ancak söylendiği gibi olmadı. İkili, bir ay önce ayrıldı. İlişkileri boyunca birkaç kez küslük yaşayan çiftin bu kez kesin olarak ipleri kopardığını duydum.

blank

“ARTIK GÖRÜŞMÜYORLAR BİLE”

Sarp Levendoğlu, Eskişehir’de sette. Repo (izin) günlerinde de İstanbul’a gelmiyor, tutkunu olduğu rüzgar sörfü yapmak için soluğu Gökçeada’da alıyor. Yani artık görüşmüyorlar bile.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.