Sarp Levendoğlu sosyal medyadan öfke kustu

Oyuncu Sarp Levendoğlu, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi hakkında sert eleştirilerde bulundu. Birkaç gündür meydanlara inerek demokrasiye sahip çıkan halkın ardından Levendoğlu da sosyal medyadan öfke kustu.

Düşmanlık günü değil

Oyuncu, ‘FETÖ bir gün bu şanlı bayrağın kapısında asılı olan adliyede hesap verecek. Bu halka da, polise de, Mehmetçiğin annesine de… Farklı ideolojilerde olabiliriz ama bugün düşmanlık günü değil. Milletin iradesine ve demokrasiye ve hukuka sahip çıkıp darbeye hayır demeliyiz’ dedi.

Darbeye hayır

Levendoğlu’nun eşi Birce Akalay da aynı düşünceleri savunurak “Darbeler bu ülkeye hiçbir vakitte kazanç olmadı. Tam tersi demokrasinin gelişimini yaraladı. Hem ulusal hem de uluslararası platformda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin siyasal kökleşmesini engelledi. Kaostan yana olabileceğimi düşünmek için insanlığımdan şüphe etmeniz gerekir” notunu takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.