Sarp Apak, Elçin Sangu’nun ‘Biz pahalı ameleleriz‘ sözüne destek verdi

Sarp Apak’tan Elçin Sangu’nun o sözlerine destek geldi.

Sempatik oyuncu Sarp Apak, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde geldiği AVM’de Cantinery restoranda yakın dostlarıyla bir araya gelen Apak, kendine yöneltilen sorulara ayaküstü şöyle cevap verdi. “Dizimiz ‘Jet Sosyete’ tekrar televizyona dönüyor. Bu sene hem internette, hem de Star Tv’de izleyicimiz ile buluşacağız. internetteki iki bölümü birleştirip televizyona bir bölüm olarak yansıtılacak.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Elçin Sangu’nun yaptığı ‘Biz pahalı ameleleriz‘ açıklamasına destek veren Sarp Apak, “Çok haklı bir şey söylemiş, yıllardır böyle uzun sürelerden kafamızı kaşıyacak vaktimiz olmuyordu. İnternet dizileri bu yüzden çok iyi, ben çok memnunum.” açıklamasında bulundu.

Elçin Sangu: Hep diyorum, biz pahalı ameleleriz!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.