Şarkıcılığa soyunan Ivana Sert’ten rap müziğe ‘balon’ benzetmesi

Ivana Sert, önceki akşam Cihangir’de bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı magazin muhabirlerinin sorularına yanıt veren Sert, rap müzikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çiçeği burnunda şarkıcı Ivana Sert, “Uzun aradan sonra Cihangir’e geldim. Burada bir film projemiz var. Önümüzdeki sene beni kamera arkasında görebilirsiniz” dedi.

blank
Ivana Sert

“RAPE DEĞER VERMİYORUM”

Son dönemde pop müziğin rap şarkılarının gerisinde kaldığı iddialarına cevap veren Sert, “Rap bu aralar çok moda. Ama bence balon. Çok uzun sürmeyecek. Rap sadece sözlerden ibaret. Hikaye anlatıyorlar. Ben hiç değer vermiyorum. Konservatuvar mezunu biri olarak söylüyorum; rap ne sanattır, ne de müzik. Sanattan sayamam” diye konuştu.

Ivana Sert, yakında İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses’in şarkılarını yorumlacağını da söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.