Şarkıcı Zara da organik tarıma başladı

Ramazan ayı için özel olarak hazırlanan TRT1 ekranlarında yayınlanan Mavera dizisinde Kara Leyla karakterine hayat veren şarkıcı Zara da organik tarıma başladı. İzmir’deki çiftlik evinin bahçesinde sebze ve meyvesini yetiştiren Zara, ‘Bahçe ile ilgilenmek beni ruhsal olarak dinlendiriyor. Bu sayede hem deşarj oluyorum hem de organik besleniyoruz’ dedi.

Şarkıcılığının yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da bilinen Zara, TRT1’de ekrana getirilen Mavera dizisinde hünerlerini sergiliyor. Kara Leyla karakteri ile izleyici karşısına çıkan Zara, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Birçok ünlü isim gibi organik tarıma el atan Zara, İzmir’deki çiftlik evinin bahçesinde sebze ve meyvesini yetiştirmeye başladı.

blank
Zara

Konuyla ilgili konuşan Zara, ‘Bahçe ile ilgilenmek beni ruhsal olarak dinlendiriyor. Bu sayede hem deşarj oluyorum hem de organik besleniyoruz’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan Zara, rol aldığı Mavera dizisiyle ilgili olumlu dönüşlerden de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.