Şarkıcı Yeşim Salkım’dan şok suçlama

Şarkıcı Yeşim Salkım, 2 hafta önce konuk olduğu 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’a ‘Sahtekar ikili” diyerek ateş püskürdü.

Şarkıcı Yeşim Salkım, 2 hafta önce programlarına konuk olduğu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’a sosyal medya hesabından “Küçük sahtekarlar” diyerek tepki gösterdi. Salkım’ın paylaşımını kısa sürede silmesi de dikkat çekti.

NEDENİ BİLİNMEYEN ŞEKİLDE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Dobralığıyla tanınan Yeşim Salkım, geçtiğimiz gün programlarına katıldığı ve aralarında sorun olmadığı gözlenen Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’ya nedeni bilinmeyen bir şekilde ateş püskürdü.

“KÜÇÜK SAHTEKAR İKİLİ”

Instagram hesabından hikaye paylaşan Yeşim Salkım, “Siz ne büyük satılıkmışsınız sizi bir gün bile geri çevirmedim hiç kırmadım. Dilerim bir gün yine bir yerlerde karşılaşırız bu dünyada küçük sahtekar ikili 2. Sayfa” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.