Şarkıcı Tuğba Özerk mahkemelik oldu!

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında İzmir Çeşme’de yaptığı kaza sonrası polise hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl hapis cezası için dava açıldı.

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Tuğba Özerk’in, 15 Ekim 2018’deki trafik kazası sonrası işlem yapan polis memuru A.A’ya aşağılayıcı sözler söylediği ve hakaret ettiği belirtildi.

İddianamede, Tuğba Özerk’in alkollü araç kullanması nedeniyle karakolda ifadesi alındığı sırada da müştekiye kötü sözler sarf etmeyi sürdürdüğü belirtildi.

Tuğba Özerk’in “olay günü alkollü araç kullanmadığı için alkolmetreye üflemek istemediği, bu sebeple polis memurlarıyla arasında tartışma çıktığı ancak kimseye hakaret etmediği” şeklindeki ifadesi de iddianamede yer aldı.

Hakkında “kamu görevlisine hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava açılan Tuğba Özerk, 21 Kasım’da Çeşme 2. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.