Şarkıcı Sıla ’müşteki’ sıfatıyla ifade verdi

Sıla, Suadiye’de yürüyüş yaparken kolundan tutarak konuşmaya çalışan M.N. hakkında bulunduğu suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ’müşteki’ sıfatıyla ifade verdi.

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte gelen Sıla Gençoğlu, soruşturma savcısına ifade vererek olay gününü anlattı. Sıla ifadesinde, 17 Mayıs’ta Suadiye Sahil’de yürüyüş yaparken bir kişinin kolunu çektiğini söyleyerek, “Baktığımda açık kimliğini bilmediğim ancak beni sürekli rahatsız ettiği için fotoğrafını gördüğüm kişi olduğunu anladım. Kolumdan çekip bana tanıyormuş gibi Sıla diye ismimle hitap etti. Ben ’Beyefendi ben sizi tanımıyorum, kolumu bırakır mısınız’ dedim. Kolumu kurtarıp yürümeye devam ettim. Tekrar peşimden gelip kolumu çekti. Ben hızla uzaklaştım. Bu esnada şoförümü ve korumamı aradım. Olayın meydana gelişini onlar görmediler ancak daha önce bu kişinin beni rahatsız ettiğini bilmekteler. Bu kişinin daha sonra ’fun club’ üyesi olduğunu öğrendim. Tacizlerini artırınca rahatsız oldum. Şikayetçiyim” dedi.

UZAKLAŞTIRMA TALEBİNDE BULUNDU
Hayranının daha önce sosyal medya hesaplarından da kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Sıla ifadesinde, şüphelinin cezalandırılmasını isteyerek M.N. hakkında uzaklaştırma talebinde de bulundu. Avukatı Rezan Epözdemir ise ofisinin bir kadın tarafından aradığını belirterek, “Şikayetçiyiz. Rahatsız eden kişinin üzgün olduğunu, şikayetten vazgeçilmesi hususları görevlime bildirilmiştir” şeklinde konuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Şarkıcı Sıla, Suadiye’de 17 Mayıs’ta yaptığı yürüyüş sırasında kolundan tutarak konuşmaya çalışan hayranı M.N. hakkında geçtiğimiz haftalarda suç duyurusunda bulundu. Sıla adına avukatı Epözdemir’in savcılığa sunulan dilekçede, şüpheli M.N.’nin “Kişilerin huzur ve sükununu bozma” ve “Taciz” suçlarından hakkında dava açılması talep edildi. Şüpheli M.N.’nin, Sıla’yı takıntılı hale getirdiği, sosyal medya hesaplarından Sıla’nın fotoğraflarını paylaşarak yazılar yazdığı ifade edilen dilekçede, şüphelinin taciz amacıyla hareket ettiği öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.