Şarkıcı Merve Özbey, Demet Akalın hakkında konuştu

Şarkıcı Merve Özbey, katıldığı bir davette Demet Akalın hakkında konuştu. Akalın’a kırgın olmadığını belirten Özbey “Sayesinde 4 yıl evime ekmek götürdüm” dedi.

Merve Özbey, geçen gün katıldığı bir davette, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbey’e, Demet Akalın’ın “Hayatımda en büyük pişmanlığım Merve Özbey’in çıkış şarkısı olacak olan Şerefeme Namusuma şarkısını zorla almamdı. Merve’den aldığım için hayrını göremedim” sözleri hatırlatıldı.

Özbey ise “Demet Hanım benim çok sevdiğim bir büyüğüm. Kendisine de söyledim, yaptığı çok güzel bir büyüklük. Bir şarkı değil bin şarkı olsa da feda olsun. Asla bir burukluk olmadı içimde. Ben 4 yıl Demet Hanım sayesinde evime ekmek götürdüm. Aramızda bir borç olmaz” diyerek kırgınlığı olmadığını belirtti.

Demet Akalın, 9 Şubat’ta dünyaevine giren Merve Özbey’in nikah şahitliğini yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.