Şarkıcı Gökçe, gözyaşları içinde Marmaris için yardım çağrısında bulundu

Son günlerde Türkiye’nin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlar herkesi üzüntüye boğdu. Bir süredir Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan şarkıcı Gökçe yaşadığı anları gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı.

Ünlü şarkıcı Gökçe, Instagram hesabından Marmaris’teki yangın faciasında yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Gökçe gözyaşlarına boğulduğu videoda şunları söyledi;

“Morallerimiz çok bozuk elimizden hiçbir şey gelmiyor. Yangın bazı yerlerde iki katına, üç, dört katına çıkmış durumda. Komşu ülkelerde de yangınlar başladı. Onlar da yardım edemeyecek! Ne yapacağımızı şaşırdık. Mahallenin etrafındaki orman alanları korkunç bir şekilde yanıyor. Köyler zaten yandı. Bizler çantalarımızı hazırladık bekliyoruz. İnanılmaz bir sıcak var ve elimizden hiçbir şey gelmiyor, yapacağımız hiçbir şey yok üzülmekten başka. Çaresiz kaldık.”

gokceicccfgsdgsg.jpg

“BÜTÜN MARMARİS ŞU ANDA YOK OLUYOR”

“Bütün Marmaris şu anda yok oluyor, bitiyor ve biz çaresiziz. ‘Evlerimize ne zaman gelecek’ diye bekliyoruz. ‘Gece gelecek mi’ diye uyumuyoruz. Çantalarımız hazır hayvanlarımızı alıp kaçmaktan başka hiçbir şey gelmeyecek elimizden. Ne zaman sönecek bilmiyorum, hiç sönecek gibi görünmüyor. Müdahalelere rağmen sönmüyor. Lütfen işi olmayanlar trafiğe çıkmasın. Arabalarınızla dışarı çıkmayın. Marmaris diye bir yer kalmayacak! Yangın daha da büyüyor, Allah aşkına bırakın fidan seferberliğini yardım edin bize. Yangının sönmesine ihtiyaç var fidana değil! Sesimiz olun burası yok oluyor anlamıyor musunuz? Fidan paylaşmak yerine seferberlik paylaşın yalvarırım bitti buralar diyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.