Sarı Şeker Sema, SlowPop Radyo’da ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor

Kasım ayında yayın hayatına başlayan Slow Pop Radyo’da program yapan tecrübeli radyocu Sarı Şeker Sema her hafta ünlü şarkıcı ve müzisyenleri konuk ediyor.

Sarı Şeker’in ilk konuğu Yonca Lodi oldu. Beraber ilk yayın pastası kesen ikili dinleyicilerde gelen mesajlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yonca Lodi pandeminin başlarında üzerinden pijamasını çıkarmadığını, oğlu online eğitimde olduğu için yatak odası, mutfak ve banyo üçgeninde günler geçirdiğini, bunun sonucunda antidepresan kullanmaya başladığını anlattı. Daha sonra “bu iş böyle gitmez, harekete geçmeliyim” diye düşünerek müzisyen arkadaşlarını topladığını ve bir akustik projeye imza attığını anlattı. “Fazla Aşk” albümü çıktıktan kısa bir süre sonra pandemi başladığı için bu albüme istediği klipleri çekemediği için şarkılarını fazla tanıtamadığını bu sebeple bazı şarkılara akustik projede yer verdiğini açıkladı.

Ayrıca çok severek söylediği bir kaç Sezen Aksu şarkısını da bu proje kapsamında seslendiren Yonca Lodi, youtube kanalında proje şarkılarını sırayla yayınlıyor.

Sarı Şeker’in konukları sevdiğiniz sanatçıları SlowPop Radyo’da her perşembe sizlerle buluşturmaya devam edecek.

SlowPop dinlemek için

İSTANBUL 88.0
YALOVA 88.0
BURSA 105.3
BURSA Orhangazi 105.7
BURSA İznik 105.7
BURSA Karacabey 90.3
BALIKESİR 90.3
ZONGULDAK Ereğli 93.9
Yakında ANKARA, İZMİR ve tüm TÜRKİYE’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.