Şansın Tüzün “Sensizliğe Dayanabilirim-Tık”

Bir süre önce yeni maxi single’ı “Avare”yi Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturan ChanCé, ikinci klibini sözü ve müziği kendisine ait olan “Sensizliğe Dayanabilirim-Tık” adlı şarkıya Mustafa Özen yönetmenliğinde çekti.

Düzenlemesi Çağrı Kodamanoğlu’na ait olan şarkının Silivri Kumköy civarında çekilen klibinde 30 kişilik bir ekip yaklaşık 1,5 gün boyunca çalıştı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim dalında öğretim üyesi olan Prof. Dr. Şansın Tüzün, tılsımlı elleriyle hastalarını iyileştirirken ChanCé

olarak da müzikseverlere birbirinden güzel eserler sunuyor. ChanCé “ İçimde iki kadın var ve ikisi birbirinden besleniyor aslında. Biri hastanede hastalarıyla ilgilenen ve üniversitede öğrencileriyle olan Prof. Dr. Şansın Tüzün diğeri ise sahnedeki ChanCé.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.