Sandoz Türkiye’den Etik, Risk ve Uyum Direktörlüğü’ne Atama

2021 yılından bu yana Sandoz Türkiye Etik, Risk ve Uyum Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Işılay İlgin Ceylanlı, Etik, Risk ve Uyum Direktörlüğü görevine atandı.

Sandoz Türkiye Etik, Risk ve Uyum Direktörü görevine Işılay İlgin Ceylanlı atandı.

2003 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Işılay İlgin Ceylanlı, 2008 yılında SMMM belgesini aldı. 2021 yılında Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Executive MBA programını ve 2022 yılında Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi ile Columbia Business School iş birliği kapsamında geliştirilen liderlik programını tamamladı.

Profesyonel iş hayatına 2003 yılında PricewaterhouseCoopers İstanbul’da Kıdemli Vergi Denetçisi olarak başlayan Ceylanlı, Ericsson’da Ülke Satın Alma Muhasebe Lideri görevinin ardından 2008 yılında Novartis bünyesine Finansal Raporlama & Analiz Uzmanı olarak katıldı. 13 yıl boyunca İş Planlaması & Finansal Raporlama ve Analiz Uzmanı, İş Süreçleri Kontrol Uzmanı, Ülke Finansal Kontroller & Uyum Müdürü, Global Finansal Kontroller ve Uyumluluk Dönüşüm Lideri, Global Uyumluluk Entegrasyon Lideri gibi çeşitli görev ve sorumluluklar üstlendi. 2021 yılında Sandoz bünyesine geçiş yaparak Etik, Risk ve Uyum Müdürlüğü ve ardından vekaleten Etik, Risk ve Uyum Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

Etik, Kurumsal & Finansal Risk, Uyum, dayanıklılık ve strateji alanlarında bilgi birikimi ve tecrübeye sahip Ceylanlı, Sandoz Türkiye’de Etik, Risk ve Uyum Direktörü olarak görev yapacaktır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.